happen ending
d.u.f.f
the disclaimer



syaff eyfa
"does running away from my problems count as cardio? "



hello peeps !









blog archives

July 23, 2016 • 00:51 • 0 comments




okay assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh
okay i'm at it again! deleting all those old post like always. Because i'm born emotional person so i always ended up writing something beyond cringe worthy again and again.
hahha, bukan apa kan. Bila dah twenty ni semua benda rasa fefeling lebih ja. Emotional tu sentiasa kena zapp kat hati hohoh. So sebab rasa serabut bila start baca balik entry blog yang lama-lama nih, rasa unbelievable betul sumpah ! hehehh
alright, so delete ja lah. Habis cerita.

 And considering i'm going to turn into 21 years old next month. Wahh, i'm getting old hahah yet my behaviour sometimes still like kanak-kanak tak dapat gula-gula . tak dapat dinafikan lah my mom pun selalu sangat cakap anak dia yang nombor dua ni  agak childish. yeah keanak-anakan sangat y'all. So hahha conclusion here, kami dah buat keputusan kami tak mauu kahwin lagi until my childish side ni kalau boleh jadik sedikit childish not sebanyak childish hahah. well because kawan kawan sya pakat dah nak kahwin so yeah topik ni macam biasa sangat dah keluar.  Besides, i'm living the things i really wanna do someday , such as finding my true self means i really wanna do something worthy to my life, for my family and the people around me.
It's 2016, but i still can't talk comfortably infront of others. hahhaha apa lah kan kami ni. actually maybe because i don't really trust myself yet. So sis akan berusaha sedaya upaya yang boleh untuk buktikan apa yang sya mampu buat hahha semangat idok and ofcourse trying to find my strength more instead of my own weaknesses/ hahah nerdooos gilaaa
insyaAllah fighting !


0 Comments:

Post a Comment


|